Onderwijs & Implementatie

Onderwijs & implementatie

Met interactief, praktijkgericht, ambachtelijk onderwijs maak je zaken duidelijk. Dan krijg je ook feedback op je handelen. De docenten van de Leerhuizen Palliatieve Zorg werken allen dagelijks met stervenden en hun naasten en komen dezelfde dilemma?s tegen als de cursisten.

Ons onderwijsaanbod bevat (geaccrediteerde) cursussen, trainingen (ook In Company en/of ?on the job?), lezingen en thema-(mid)dagen. Het is bestemd voor professionals en vrijwilligers uit alle betrokken disciplines.

Hulpverleners met een grote praktijkervaring kunnen bij ons worden opgeleid tot docent Palliatieve Zorg. Stagiaires die onderzoek willen verrichten en/of ervaring willen opdoen zijn welkom en kunnen rekenen op deskundige begeleiding.

In-company onderwijs

In de loop van de jaren is gebleken dat het onderwijs aan kracht wint als de cursussen worden voorbereid met de organisatie waar de cursisten werkzaam zijn. In-company onderwijs geeft de kans om werkprocessen aan te passen en die tijdens de cursussen in te trainen. De partners van Laurens, Lelie zorggroep en Florence maken in toenemende mate gebruik van dit In-company onderwijs.Ook voor andere organisaties heeft Leerhuizen reeds diverse in-company cursussen verzorgd.

.