Nieuws

Illustratie

27 september 2018

Onze bijdrage aan een 'Mooi Levenseinde' 

Stichting Leerhuizen Palliatieve Zorg spijkert de kennis van zorgprofessionals bij. Hoe we dat doen? Daarover vertellen we in de publicatie 'Mooi Levenseinde'.  

Deze week is de landelijke campagne 'Mooi Levenseinde' van start gegaan. Bij de Groot Randstedelijke Telegraaf verscheen vandaag een serie artikelen over o.a. palliatieve zorg, het regelen van een uitvaart en alles wat hier (mogelijk) bij komt kijken. Lees hier ons artikel of ga naar: www.mijn-lifestyle.com.

Een voorproefje:

"We kiezen voor blended learning, een combinatie van klassikaal en online onderwijs. De cursist heeft straks toegang tot een digitaal leerhuis met korte theoriefilmpjes van de docent en nagespeelde praktijksituaties. Verder is er een online bibliotheek met belangrijke thema’s. Na het volgen van het onderwijs blijft het digitaal leerhuis beschikbaar voor leren in de dagelijkse praktijk. Hiermee kunnen medewerkers kijken of wat zij doen voldoende geborgd is, ook kunnen medewerkers met elkaar kijken wat goed gaat en wat beter kan."

“Een groeiend onderdeel binnen de scholingen is het geven van zogenoemde in-companytrainingen. Hierbij gaan we naar de organisatie toe en trainen we een specifieke groep medewerkers op één of meerdere onderwerpen. Om de cursusinhoud te bepalen hebben eerst een gesprek. Hieruit blijkt waar de organisatie staat en welke behoefte er is. Op basis daarvan maken we een training op maat.”

Heeft uw organisatie interesse in een in-company training? Of wilt u zich als individueel zorgverlener (verder) verdiepen in de palliatieve zorg? Neem contact met ons op voor een passend aanbod: info@leerhuizenpalliatievezorg.nl / 010 -  7535804